Super Vero

0
415

 

Super Vero – 15 godina sa Vama!

 

Kompanija Veropoulos, od kako je počela sa poslovanjem na tržištu Srbije od 2002. godine, pokazala je veliku posvećenost svojim vernim kupcima, zaposlenima i okolini, postajući ključni element srpskog tržišta i konstantno težeći da bude uzor u kvalitetu, istrajnosti i tradiciji. Danas, 15 godina kasnije, Super Vero je više od supermarketa – to je porodična, društveno odgovorna kompanija, aktivna u procesu stvaranja stabilnog srpskog društva, sa više od 2 miliona zadovoljnih potrošača, 500 zaposlenih, 15.000 m2 prodajnog prostora i 40.000.000 eura uloženih u investicije.

Veropoulos kompanija je jedan od prvih investitora u Srbiji, koja je prepoznala srpsko tržište kao jedno od najvećih u regionu, sa velikim ekonomskim potencijalom i potrošačima zadovoljnim samo najvišim standardima. Od nastnka 1973. godine kao porodično preduzeće iz Atine, Veropoulos kompanija je u poslednjih nekoliko godina proširila svoje poslovanje na tržišta Makedonije i Srbije, čime je postala jedan od najvećih trgovinskih lanaca u ovom delu Balkana.

Efstratios Batagias marketing direktor kompanije Veropoulos Ana Kalezic marketing menadzer kompanije Veropoulos Nikos Veropoulos izvrsni direktor kompanije Veropoulos

Veropoulos je izgradio dva poznata brenda u Srbiji – Super Vero i Jumbo – prepoznatljive po svom prijatnom ambijentu, proizvodnom asortimanu visokog kvaliteta, izuzetnoj usluzi i velikoj ponudi različitih brendova. Prvo se pojavio Super Vero sada sa više od 2 miliona potrošača, 500 zaposlenih, 15.000 m2 prodajnog prostora u Srbiji, a od 2016. godine otvorene su i tri Jumbo prodavnice, specijalizovane za igračke, kancelarijsku opremu, proizvode za decu i ukrašavanje kuće. Veropoulos kompanija već više od decenije brine o zadovoljstvu potrošača, pružajući im veliki izbor proizvoda visokog kvaliteta i izuzetnu uslugu – ulažući 40.000.000 eura u lokalno tržište.

Pročitajte jos: