BG Car show

0
400
 
UNIQA premijere na BG Car Show-u
 
Osiguranje guma, kasko osiguranje motora na električni pogon i mercedes iz Titove autočete kao ekskluzive UNIQA osiguranja na predstojećem BG Car Show-u
 
Automobili za svakog vlasnika pored materijalnog imaju i emotivnu vrednost. Česti su čuvari dragocenih uspomena, ali i mesta gde počinje i završava se svako naše putovanje i porodično druženje. A brigu o važnim stvarima treba započeti osiguranjem! Upravo zato, na Bg Car Show-u, UNIQA  osiguranje obezbeđuje specijalne popuste i promocije.
 
Ove godine, kompanija UNIQA pripremila je tri specijalne premijere za BG Car Show. Po prvi put u Srbiji, u saradnji sa Porsche lizingom i Porsche Mobility-jem, biće predstavljeno osiguranje guma. Ovaj proizvod biće dostupan od početka aprila. Kao druga premijera ističe se osiguranje motora na električni pogon MOTOGRINI, dok će „treća sreća“ biti Titov automobil, kabriolet Mecedes Benz Adenaler, koji nikada do sada nije bio izlagan i koji je naručen specijalno za posetu indijskog predsednika Nehrua Beogradu 1955. godine.
 
Titov automobil
 
Osiguranje guma se zaključuje isključivo uz kasko osiguranje i pokriva oštećenje gume ekserima, ivičnjacima, staklom i slično. Ukoliko se klijent odluči za servisiranje, osiguranje pokriva trošak u iznosu do 25 evra, dok trošak zamene guma osiguranje pokriva u celosti. Osiguranik na raspolaganju ima ukupan iznos od 1.000 evra godišnje, odnosno 300 evra po jednom štetnom događaju. 
 
Druga premijera je KASKO osiguranje motora na električni pogon MOTOGRINI koji prelaze do 100 km s jednim električnim punjenjem. Prilikom kupovine ovih praktičnih motora, u kompaniji MOTOGRINI, vlasnik može da završi sve neophodne obaveze (obavezno i kasko osiguranje) na jednom mestu. 
 
UNIQA je spemila i posebnu poslasticu za sve ljubitelje četvorotočkaša. Mercedes Benz Adenaler iz Titove specijalne autočete proizveden je 1955. godine i do sada nigde nije izlagan! Automobil pripada kolekciji Bratislava Petkovića, jednog od osnivača Muzeja automobila u Beogradu i vlasnika zbirke istorijski značajnih automobila i arhivske građe o razvoju automobilizma. Ovaj specijalni Mercedesov model  stigao je pravo iz garaže Josipa Broza Tita, pa se samim tim smatra jednim od najsigurnijih vozila tog vremena. U ovom legendarnom kabrioletu, boje trule višnje, jedino je imao priliku da se provoza prvi indijski premijer Džavaharlal Nehru. Za tu priliku Adenaleru su rađene čak i specijalne registarske tablice sa natpisom INDIA. Zanimljiva je činjenica da ukupno u svetu postoji samo 51 primerak ovog automobila.