Produženo partnerstvo kompanija Payoneer i Airbnb

0
270

Kompanije produžile partnerstvo na još tri godine

Payoneer, fintech kompanija koja osnažuje mala i srednja preduzeća širom sveta da posluju i rastu na globalnom nivou, produžila je i proširila svoje strateško partnerstvo sa platformom za iznajmljivanje smeštaja – Airbnb. Na ovaj način, mnogobrojni Airbnb domaćini, moći će da kroz preferirani Payoneer nalog brzo i lokalno budu plaćeni u više zemalja.

Zahvaljujući Payoneer platformi koja omogućuje povezivanje kompanija širom sveta kroz infrastrukturu i globalnu mrežu partnera banaka, Airbnb domaćini sada mogu na ponuđenim lokacijama ne samo da budu plaćeni lokalno, već i da pristupe i ujedno troše sredstva na različite načine, pored ostalih pogodnosti.

„Kao provajder plaćanja za Airbnb, naša decenijska saradnja naglašava vrednost Payoneer-ovog neuporedivog globalnog dometa i našu sposobnost da povežemo ljude u velikom obimu preko jednog od najvećih i najbrže rastućih turističkih tržišta na svetu“, izjavio je ovim povodom Ya Wen, SVP za region Amerike u Payoneer-u.

Ovo strateško partnerstvo, prema kojem Payoneer ostaje preferirani provajder plaćanja za Airbnb, idealna je prilika da se demonstrira pozicija kompanije Payoneer kao globalno povezane mreže za kompanije koja vrše međunarodna plaćanja.

„Payoneer je bio i ostao fleksibilan i prilagodljiv provajder, koji nam omogućuje nemerljivu podršku kroz otpornost svoje platforme, ekspanzivnu infrastrukturu i široke mogućnosti na tržištima u razvoju, gde vidimo mogućnosti visokog rasta“, istakao je Sunny Walia, šef odeljenja za partnerstva za plaćanja i ekonomiju Airbnb-a.

Pored ove višestruko korisne saradnje, korisnici Payoneer usluga dobijaju niz finansijskih pogodnosti, uključujući globalne isplate u preko 190 zemalja i teritorija, kao i pristup Payoneer nalogu za pregled i upravljanje transakcijama, uključujući plaćanja, kupovine na prodajnom mestu i isplate. Ovo uključuje prenos primljenih sredstava direktno na njihovu Payoneer Commercial Mastercard, korporativnu debitnu karticu koja podržava upravljanje novčanim tokovima, praćenje troškova, nudi nagrade i još mnogo toga.

Kako biste saznali više o tome kako Payoneer podržava Airbnb i ostale klijente, posetite: https://www.payoneer.com/industries/vacation-rental-hosts/.

Pročitajte jos: