Crocs impresionira novim izgledom

0
210

Obnovljena Crocs prodavnica u UŠĆE Shopping Centru ponovo je otvorila svoja vrata

 

Proleće je u Beograd donelo nove početke za prepoznatljivog modnog trendsetera koji impresionira novom kolekcijom i obnovljenim izgledom svojih radnji. Crocs ove godine pokazuje svež stil. Stil koji prati svetske trendove i razvija se za vas, ljubitelje trendova koji se usuđuju da svojim izgledom pokažu svoj karakter. Prodavnice sada naglašavaju modernost, minimalizam i robusnost, dopuštajući svakom paru Crocs obuće da se ističe i govori za sebe. Osvežavajući izgled Crocs prodavnica, Crocs okreće novo poglavlje modnih trendova.

Na dan službenog ponovnog otvaranja prodavnice, Crocs je odlučio da svoje verne obožavatelje i sve ljubitelje popularne obuće dodatno nagradi jednom ekskluzivnom prilikom. Oni znaju da obnova donosi promenu. I te promene su dobrodošle u našim životima. Bilo da se radi o promeni stila ili odabiru odvažnijih modnih komada. Crocsov sveži izgled obraća se eri koja donosi nove ciljeve, ali i novi dizajn obuće. Izjavljuje da će biti u toku s najnovijim trendovima i da će svoje kreativne dizajne bazirati na svetskim modnim smernicama.

Ova ekskluzivna prilika omogućila je da prvih 100 posetilaca svoj trenutni par Crocs obuće zameni za kupon od 20% popusta na kupovinu novog para. Na dan otvaranja ostavili su svoj trenutni par Crocs obuće u posebnoj šarenoj kutiji, a zatim odabrali novi omiljeni par, koji su mogli da upotpune izborom Jibbitz bedževa. Mediji i influenseri prvi su iskusili jedinstvenu i ograničenu ponudu i iskoristili dan za druženje i razgovor uz šarene slatkiše i slaniše. Saznali smo da su voditeljku Isidoru Lukić oduševile Crocs uz puno Jibbitz bedževa koji podižu svaku modnu kombinaciju, a influenser Zoran Koki oduvek obožava Crocs obuću, uvek su drugačije, a opet tako klasične. Nikola Gajić pokazao je svoju ljubav prema brendu CROCS i naglasio da se tokom biranja novog para CROCS obuće osetio kao u raju. Svaki sledeći model Crocsica je još zabavniji i, ono najvažnije, nameće trendove.

Crocs svojim jedinstvenim dizajnom podstiče pojedince da izađu iz bekstejdža i pokažu ko su zaista. Uz Crocs ne morate trošiti reči, jednostavno pustite da vaš stil govori umesto vas. Različiti dizajni, uzorci i dugine boje u kombinaciji s Jibbitz bedževima omogućuju najvišu personalizaciju vaše obuće.

Ljubitelji Crocs obuće, odaberite model koji odgovara vašim modnim preferencama i unesite ga u svoju svakodnevicu. Pozitivna energija zagarantovana je na svakom koraku.

Sve skupljene parove obuće Intersocks (Distributer Crocsa za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i ostale evropske zemlje) će očistiti i pregledati. Uz nekoliko novih poslužiće za donacije ili kreativne svrhe.

Posetite renoviranu Crocs prodavnicu u UŠĆE Shopping Centru i zakoračite na glavnu pozornicu.